Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılır?

0
1135

Modern zamanların yükselen trendlerinden ameliyatsız yüz gençleştirme nasıl yapılır, özellikeri nelerdir? Ameliyatsız yüz germe yöntemleri nelerdir? Gelişen teknoloji ile değişen teknikler nelerdir? Ameliyatsız yüz gençleştirme ile ameliyatsız yüz gençleştirme benzer işlemler midir? Cilt gençleştirmek için yapılan estetik operasyonlara alternatif olarak sunulan VShape, Thermaga, Clearlift, Ulthera, Mezolifting ve vitamin enjeksiyonu nedir? Yaşlanma etkilerini ortadan kaldıran uygulamalar hakkında aklınıza gelebilecek tüm soruların cevaplarını sizler içim hazırladık.  

ameliyatsız yüz germe yöntemleri

Ameliyatsız yüz germe nedir?

Cerrahi müdahale olmadan yüzdeki sarkma ve kırışıklıkları gidermek için yapılan cilt uygulamalarına ameliyatsız yüz germe diyoruz. Bu uygulamalar arasında dolgu ve vitamin enjesiyonu dışında çeşitli ışın tedavisi yöntemleri bulunmaktadır. Cilt tipine ve istenilen özelliklere göre seçilen yöntemler, her geçen gün daha hızlı ve başarılı sonuçlar vermektedir.

Ameliyatsız yüz germe nasıl yapılır?

Yer çekiminin etkisi ile vücudumuzdeki tüm deriler zaman içerisinde sarkmaya başlar. Özellikle de kilolu iseniz kilo verdikten sonra vücudun tamamında sarkmalar görülebilir. Kilolu iken yanakları dolgun olan birinin zayıfladıktan sonra yüzünde yanak kısımlarında sarkmalar oluşur. Aynı şekilde kilolu iken oluşan gıdı, yani çene altı dolgunluğu zayıfladıktan sonra sarkık bir hal alır. Bu tarz durumlarda kullanılabilecek en iyi yöntem ameliyatsız yüz gençleştirmedir. Kullanılan yöntem ne olursa olsun bu uygulamalarda neşter kullanılmaz. Kesik ve dikiş olmadığı için uygulanması daha kolay, iyileşme süreci de daha hızlıdır. Bazı yöntemlerde sadece ışınlar belirli bölgelere uygulanırken dolgu gibi yöntemlerde gereken bölgelere dolgu malzemeleri enjekte edilir. Botoks, son zamanların en popüler ameliyatsız yüz gerdirme yöntemlerinden biri haline gelmiştir. Bunun dışında daha bir çok yüz gençleştirme yöntemi vardır.

Ameliyatsız yüz germe yöntemleri nelerdir?

Yüz gerdirme yöntemleri içerisinde ameliyat olmadan yapılan uygulamalar genelde ikiye ayrılır. Işın tedavisi ve dolgu gibi enjekte tedavileri. Ameliyatsız yüz germe yöntemleri;  Iple yüz germe, randafrekans ile yüz germe, lazerlift ile yüz germe, ultrason (ultraskin) ile yüz germe, Ultherapy, VShape, dolgu uygulamaları ile botoks uygulamalarıdır. Yüz gençleştirme alanında son teknolojiler ve her bir yöntemin nasıl yapıldığı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri nelerdir yazımıza göz atabilirsiniz.

Ameliyatsız yüz germe fiyatları

Tüm estetik uygulamalarda olduğu gibi ameliyatsız yüz germe uygulamalarında da fiyatlar yapılacak işleme, kaç seans yapılacağına, bu işlemde kullanılacak malzemelere göre değişir. En basit uygulamadan en geniş tedaviye kadar hepsinde fiyat alabilmek için doktorunuz ile görüşmeniz gerekmektedir. Ayrıca botoks uygulamarı, dolgu uygulamaları ya da ışın tedavilerinde her merkezin birbirinden farklı yöntemleri, çok farklı malzemeleri vardır. Tüm fiyatlar bu detaylara göre değişiklik gösteri. Ameliyatsız yüz germe fiyatları hakkında bilgi almak için doktorunuz ile iletişime geçiniz.

Yüz gerdirme ile ameliyatsız yüz germe aynı mıdır?

Kırışıklıkların arttığı, sarkmaların operasyonsuz tedavi edilemez hale geldiği durumlarda estetik operasyon ile yüz germe ya da yüz gençleştirme işlemi yapılır. Ameliyatsız yüz germe işlemlerinde çoğunlukla cilde farklı vitaminler, faydalı maddeler enjekte edilir. Bu maddeler ile yenilenen cilt kendini toparlar. Bazı ışınlar kullanılarak yaşlanan kaslar harekete geçirilir. Dolgu gibi yöntemlerde ise kırışıklıkların araları doldurulur ve ortadan kaldırılır. Botoks işleminde ise kırışıklığa sebep olan kaslar felç edilir, yani kasların kullanılması ortadan kaldırılır. Böylede o bölgedeki kırışıklıklar ortadan kalkmaya başlar. Bunun yanında yeni oluşacak kırışıklıklar için de önlem alınmış olur. Tüm bu açıklamalardan yola çıkarak denilebilir ki, yüz gerdirme operasyonu ile ameliyatsız yüz germe farklı işlemlerdir.

Ameliyatsız yüz gerdirme yöntemlerinden yağ ve dolgu enjeksiyonu ile ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here