Kozmik Beden Temizliği Evde Nasıl Yapılır?

0
3620

10 yaş gençleşmek desek, hem görünüm hem de duygusal açıdan. Kim buna hayır diyebilir ki? Peki gençleşme formülleri içerisinde en etkili olanı kozmik beden temizliği yani şifalı bitkiler, detokslar, egzersizlerdir desek? 10 yaş gençleşmenin formülü neyi neden ve nasıl yaptığını bilerek yapmaktır. Bu makalede kozimik beden temizliği nedir, ne zaman ve nasıl yapılır, evde kozmik beden temizliği nasıl yapılır konuları hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

Kozmik beden temizliği nedir?

Kozmik beden temizliği yılın belirli zamanlarında belirli günlerde yapılan iki veya üç haftalık bir beslenme- detoks programıdır. Kozmik beden temizliği yapanların yorumlarına bakılırsa inanılmaz bir etkiye sahiptir. Bilinçli ve kontrollü bir şekilde yapılması gereken bu program öncesinde doktor kontrolü gerektiren bir uygulamadır. Evde kendi kendinize kolaylıkla yapabileceğiniz bu arınma işlemi sonrasında 10-15 yaş kadar gençleşmiş hissedebilirsiniz.

Kozmik beden temizliği evde nasıl yapılır?

Maranki kozmik beden temizliği olarak popüler hale gelen bu detoks işlemi 2018 yılında da tıpkı diğer zamanlarda olduğu gibi ilkbahar ve sonbahar aylarında yapıldı. 2019 yılında da aynı şekilde bu mevsimlerde yapılacak. Aylar içerisinde ise hesaplamalar ayına göre değişmektedir. Kozmik beden temizliği ne zaman yapılır sorunun cevabı ayına göre 9 undan sonra yapılmaya başlayabilir. Arınma işlemini hangi ayda yapacaksanız ona göre tarihleri kesinleştirebilirsiniz.

Adım adım evde kozmik beden temizliği

Maranki detoks olarak da bilinen bu arınma işlemi temelde bir haftalık bir uygulamadır. Temel olarak beslenme düzeninin değiştirilmesi, bol bol sebze meyve tüketimi detoksu ile lavman içeren bir bağırsak temizleme sürecidir. Bu işlemi yapmadan önce mutlaka ama mutlaka doktora gidilmeli bu işlem için onay alınmalıdır. Tansiyon, şeker, kalp hastalığı olan, kan değerlerinde dengesizlik olan ve doktordan onay almayan hastalar bu uygulamayı yapmamalıdır.

Doktorundan onay alan hastalar uygun zamanlar geldiğinde arınma işlemini gerçekleştirebilir. Kozmik beden temizliği yemek listesindeki her yiyecek her gün özel bir organa hitap eder. Enginar karaciğer için, kereviz bağırsaklar içindir mesela. Her öğünde yenilecek yemeğin kalorisi ve etkisi de önceden hesaplanmıştır. Bu nedenle özel zamanlarda yapılan bu arınmayı tam olarak verilen menü listesine göre uygulamak gerekir. Vücuttan su kaybını önlemek için su, yeşil çay ve diğer içecek tüketimlerine dikkat edilmelidir.

Pancar, kişniş, tarçın, kereviz gibi bir çok sebze, meyve ve baharatların suları içilir. Eğer meyve suları gaz yapıyorsa bu meyveleri haşladıktan sonra suyunu sıkarak da tüketebilirsiniz. Yemeniz gereken çiğ sebzeler midenizde ağrı yaparsa yine bunları hafif haşlayarak tüketebilirsiniz. Haşladığınız hiç bir meyve ya da sebzenin suyunu atmayın, mutlaka onları da tüketin. Meyve ya da sebzeleri haşlamadan önce dışlarını iyice yıkamayı unutmayın.

Maranki kozmik beden temizliği tarihleri ve dikkat edilmesi gerekenler

Bu evde kozmik temizlik uygulamasını yapmadan önce zamanlamalara dikkat edin, karanlık dönemler olarak adlandırılan günlerde detoksları yapmayın. Bu uygulama konusunda sonuçları olan bilimsel çalışmalar olmadığı için etkisine inanmak ya da inanamamak size kalmış. Ancak bildiğimiz üzere tüm dinlerde ve kültürlerde aç kalma, detoks yapma, belirli dönemlerle belirli gıdaları yeme ya da onlardan uzak durma vardır. Bu tarz beslenme ritüellerinin ruhun önemli bir parçası olduğu bilinmektedir. Kozmik beden temizliği de aynı şekilde gün içerisinde özel yiyecekler ve içecekler tüketilmesi gereken bir detoks programıdır.

Kozmik temizlenme için bahar aylarında mart, nisan, mayıs va haziran ayları tercih edilebilir. Bu aylarda kozmik temizlenme zamanları;

  • Mart ayı: 24- 30 mart arası.  
  • Nisan ayı: 22- 28 nisan arası
  • Mayıs ayı: 22 -28 mayıs arası
  • Haziran ayı: 20- 26 haziran arası

Sonuç olarak; detoks programlarının her zaman herkes için uygun olmadığını unutmamak gerekir. Bu tarz belirli yiyecekler ve içecekler tüketerek uygulanan özel programların doktor kontrolünde olması, kişilerin zorlanması durumunda bırakması gerekir. Şekerinizin düştüğünü, tansiyonunuzun düştüğünü, aşırı kalp çarpıntısı hissettiğinizi düşünürseniz hiç zaman kaybetmeden hastaneye başvurunuz. Bu tarz detoks programlarını uygularken uykunuza dikkat etmek, stresten uzak durmak, meditasyon gibi kendinizi dinleme seansları yapmak da oldukça yararlı olabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here