Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Jawline dolgusu nedir? Jawline dolgusu nasıl yapılır?
Genel

Jawline dolgusu nedir? Jawline dolgusu nasıl yapılır?

Son dönemin trend uygulaması jawline dolgusu nedir ve nasıl yapılır? Jawline dolgusu hem kadınlara hem de erkeklere uygulanıyor mu? İşte jawline dolgusu hakkında bilmeniz gerekenler…

Jawline dolgusu çeneye yapılan bir estetik işlemidir. İyi ve keskin bir çene hattı hem kadınlar hem de erkekler için oldukça çekici bir özelliktir. Jawline dolgusu enjeksiyon ile yapılır ve işlemin ardından günlük yaşamınıza hemen dönebilirsiniz. 

Jawline dolgusu fiyatı nedir ve ne kadar süre etkilidir?

Estetik operasyonlarına kıyasla jawline dolgusu işlemi daha uygun fiyatlıdır, fiyatlar değişkenlik gösterebilir ve işlem 6 aydan 2 yıla kadar etkisini gösterir.

Jawline dolgusu yaşlanma etkilerini azaltır mı?

Uzun yıllardan yüz bölgesinin orta kısmına odaklanan estetik işlemleri son dönemde ilgisini yüz bölgesinin alt kısımlarına çevirdi. Yüzümüzün şeklini belirleyen çene hattı ve çene hizası yalnızca birkaç mm değişirse çok farklı bir görünüm alabiliyor. 

Vücudumuz yaşlandıkça kemik kaybı gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Yaşlandıkça çene hattında da gözle görülür değişimler yaşanıyor. Çene kemiği açısı keskinliğini kaybediyor ve genç yüz ifadesi yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor. 

Çenedeki kemik rezorbsiyonu kaynaklı olarak yüz hatlarımız değişiyor. Bu değişimden en çok etkilenen bölgelerden biri çene, diğeri ise yüzün üst bölgesi oluyor. Yüzün üst bölgesinde kemik rezorbsiyonuna bağlı olarak hacim kaybı yaşanıyor. Kemik rezorbsiyonu temelli bu etkiler dolgu işlemi ile tedavi edilebiliyor.

Yaşlanma sebebiyle sarkan cilt, yüz bölgesinde gıdık sorununu da beraberinde getiriyor. Bu sebeple çene yapısı da olumsuz etkileniyor. Yanaktaki yağ çeneye doğru düşüyor. Jawline dolgusu ile alt çene bölgesinde cilt gerginleşiyor ve bu işlem sayesinde yaşlanma kaynaklı sorunlar ortadan kalkıyor.

Keskin bir çene hattı için yapılacak olan jawline dolgusu sert formda olmalıdır. Yüksek G’ye sahip jawline dolgusu ciltte gerginliği sağlar ve çene hattını uzun bir süre keskin formda tutar.

Jawline dolgusu erkeklere yapılıyor mu?

Jawline dolgusu hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen bir işlemdir. Jawline dolgusu son dönemde özellikle erkekler tarafından tercih edilen bir estetik işlemi haline gelmiştir.

Karbon peeling uygulaması nedir?

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago