Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Profesyonellere göre en iyi 15 saç yağı hangisidir?
Kuaför

Profesyonellere göre en iyi 15 saç yağı hangisidir?

Saç yağı nemi hapsederek saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar ve saç sağlığını korur. Profesyonellere göre en iyi 15 saç yağı hangisidir?

Saç yağı kafa derisi ve saç teli sağlığını korumaya ve nemli tutmaya yardımcı olan kozmetik üründür. Her türlü saç tipi saç yağı ile bakıma ihtiyaç duyar fakat saç tipine göre saç yağı seçimine dikkat etmek gerekmektedir. 

Saçınız sağlıklı ve gözenekliyse jojoba ve üzüm çekirdeği yağı içeren daha hafif saç yağı ürünleri tercih etmeniz önerilir. Saçınız sıksa hintyağı otu ve hindistan cevizi içeren ve saçları daha uzun süre nemli tutan saç yağı ürünleri kullanmalısınız. Peki piyasada satılan en iyi saç yağı ürünleri hangileridir? İşte profesyonellere göre en iyi 15 saç yağı ürünü:

Profesyonellere göre en iyi 15 saç yağı hangisidir?

Cantu Flaxseed Smoothing Oil

Emmy ödüllü saç stilisti Angela Christine Cantu’nun keten tohumlu yatıştırıcı saç yağı ürününü öneriyor. Özellikle kıvırcık saçlı kişiler için önerilen ürün hintyağı otu, avokado ve badem yağı içeriyor ve böylece saçları nemli tutuyor.

Prose Custom Hair Oil

Prose Custom Hair Oil zayıflayan saçları güçlendirmeye yardımcı oluyor. Prose’un saç yağı ürünü kuru ya da ıslak saçlara günün her saati uygulanabiliyor. Prose’un saç yağı ürünü içerisinde üzüm çekirdeği, shea ve babassu yağı bulunuyor.

John Frieda Frizz-Ease Nourishing Oil Exilir

John Frieda’nın saç bakım yağı ürünü saçlara daha düzgün bir görünüm sağlamakla kalmıyor ve aynı zamanda saçı besliyor.

Dr. Bronner Organic Coconut Oil

Ünlü saç stilisti Jason Doughtery, Dr Bronner imzalı organik hindistan cevizi yağının saç sağlığına olumlu etkileri olduğunu söylüyor. Hindistan cevizi yağı saçı ısının verdiği zararlara karşı koruyor, saç uçlarını güçlendiriyor ve saçı nemlendiriyor.

Mielle Organics Rosemary Mint Scalp and Strengthening Oil

Mielle Organics tarafından üretilen Rosemary Mint Scalp and Strengthening Oil saç yağı ürünü saçın gereksinim duyduğu besini ve yağı sağlıyor. Kuru saçlar için önerilen ürün güzel kokusuyla dikkat çekiyor.

African Pride Black Castor Miracle Hair and Scalp Sealing Oil

ABD’li ünlü saç stilisti Annagjid Kee Taylor, African Pride imzalı saç yağı ürününü nemlendirici, güçlendirici ve saç uzatıcı etkisi sebebiyle herkese öneriyor. Hint yağı içeren bu ürün saç foliküllerini içeriğindeki çay ağacı ve soya fasulyesi yağı ile besleyerek saçı nemlendiriyor ve parlak bir görünüm sağlıyor.

Wild Growth Hair Oil

ABD’li ünlü saç stilisti Lenny Rubin, özellikle saçlarda kırılma ve uzama sorunları yaşayan kişiler için Wild Growth Hair Oil saç yağı ürününü tavsiye ediyor. Saça şekil verilmeden önce kafa derisine uygulanan bu ürün saça dolgun bir görünüm veriyor ve nemlendiriyor.

The Body Shop Spa of the World Polynesian Monoi Oil

Body Shop tarafından üretilen bu ürün teknik olarak hem saç hem de vücut için kullanılıyor olsa da Lenny Rubin, Spa of the World Polynesian Monoi Oil saç yağı ürününün saçta oluşmuş hasarı iyileştirdiğini ve saçı nemlendirdiğini belirtiyor. Monoi yağının yanı sıra bu ürün ayrıca hindistan cevizi ve susam yağı da içeriyor. Saçları yumuşatan Spa of the World Polynesian Monoi Oil saç yağının gece yatmadan önce kullanılması tavsiye ediliyor.

Girl + Hair Restore+ With Shea Butter and Castor Oil Hair Treatment Balm

Lenny Rubin’in bir başka önerdiği ürün ise Girl + Hair tarafından üretilen Restore+ With Shea Butter and Castor Oil Hair Treatment Balm saç yağı ürünü. Doğal ve sert saçlar için üretilen bu ürün saçları yumuşatarak kuruluk hissini ortadan kaldırıyor.

Olaplex Bonding Oil No. 7

Jessica Milani ve Gabrielle Corney gibi ünlü saç stilistlerinin tercihi olan Olaplex’in Bonding Oil No. 7 ürünü kuru ve yıpranmış saçlar için kullanılıyor. Bu ürününün saç sağlığına ve saç uzaması sürecine olumlu katkıları olduğu belirtiliyor. 

Trader Joe’s Vitamin E Oil

Trader Joe imzalı Vitamin E Oil saç yağı özellikle kıvırcık saçlı kişiler için öneriliyor. Gabrielle Corney tarafından da tercih edilen ürün saç için gerekli temel besinleri içeriyor.

Christophe Robin Regenerating Plant Oil With Rare Prickly Pear Seed Oil

Christophe Robin imzalı bu ürün jojoba, hindistan cevizi, kastor ve nadir bulunan bir tür armut yağı içeriyor. Antioksidan içeriği ve kaliteli yağlar bakımından zengin olan ürün saç ve kafa derisi sağlığını koruyor.

David Mallett Hair Serum

Paris’in en ünlü saç stilistlerinden olan David Mallett imzalı bu ürün ince saçlı kişiler için öneriliyor. Makadamya fındığı yağı içeren ürün kuruluğu azaltarak saçı onarıyor.

Carol’s Daughter Monoi Oil Repairing Sacred Strengthening Serum

Hafif bir saç yağı ürünü olan Carol’s Daughter Monoi Oil Repairing Sacred Strengthening Serum saç hasarını iyileştiriyor ve yağlı bir etki bırakmıyor.

Keira Ashley Hair + Scalp Cleanser

Yağ bazlı temizleyici olan bu ürün saçı nemli tutmayı sağlıyor. Argan, babassu, hindistan cevizi ve monoi yağı içeren ürün doğal saç tipleri için öneriliyor.

Diş hekimlerine göre en iyi 10 evde diş beyazlatma seti

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago