Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Paraya değer olabilecek anti aging peptit serum ve kremler
Cilt Bakımı

Paraya değer olabilecek anti aging peptit serum ve kremler

İnce çizgi ve kırışıklıklar için kullanılacak anti aging peptit serum ve kremler cildin yaşlanmasını yavaşlatır. Paraya değer olabilecek anti aging peptit serum ve kremler nelerdir?

İnce çizgi ve kırışıklıklar kozmetik amaçlı uygulanan estetik operasyonlar gerekmeksizin de önlenebilir. Gece kremleri ve göz kremleri gibi düzenli olarak anti aging ürünleri kullanmak cildin görünümünde önemli oranda iyileşmeler sağlar. Piyasada iki tip anti aging ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlerden ilk kategoride olanlar kırışıklıkları önler ve tedavi eder; ikinci kategoride olanlar ise kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. İlk kategoride olan ürünler retinol gibi yaşlanma karşıtı malzemeler içerirken ikinci kategori ürünler yüksek oranda nemlendirici içerir, geçici olarak kırışıklık görünümünü azaltır ve kullanımının bırakılması cildin bir süre sonra eskiye dönmesine yol açar.

Anti aging peptit serum ve krem seçerken cilt tipi, hassasiyet ve ürünün içeriği hakkında detaylı bilgi sahibi olmak gerekir. Piyasada çok sayıda anti aging peptit serum ve krem satılmaktadır. Paraya değer olabilecek anti aging peptit serum ve kremlerden bazıları şunlardır:

Paraya değer olabilecek anti aging peptit serum ve kremler

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer

Retinol içeriği sayesinde bu ürün yeni cilt hücrelerinin yüzeye taşınmasına yardımcı olur ve kolajen oluşumunu destekler. Son derece güçlü etkiye sahip bu ürün haftada iki gece cilde az miktarda uygulanmalıdır.

L’Oreal Revitalift Cicacream

Hassas ciltli kişiler için önerilen bu ürün Doğu Hindistan’a özgü bodur bir palmiye türü olan Tiger Grass içeriyor. Bu sayede ürün cildi rahatlatarak cilt bariyerini onarıyor, cildin alt tabakasını da güçlendiriyor. 

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream

Hyaluronik asit ve amino peptit içeren bu ürün cildi nemlendiriyor ve sıkılaştırıyor. B3 vitamin içeriği sayesinde ürün ayrıca ciltte oluşmuş geniş porlar gibi hasarlı görünümü iyileştiriyor.

Roc Retinol Correxion Deep Wrinkle Anti-Aging Retinol Night Cream

Ürünün retinol içeriği kırışıklıkları tedavi ediyor ve önlüyor. Ürün ayrıca nemlendirici özelliği ile de ön plana çıkıyor.

NeoStrata Triple Firming Anti-Aging Neck Cream

Boyun bölgesi yaşlanma sürecinden ilk olarak etkilenen yerlerdendir. Bu ürün kolajen üretimini artırarak cildi sıkılaştırıyor ve E vitamini ve shea yağı içeriği sayesinde nemlendiriyor.

CeraVe Skin Renewing Night Cream

Nemlendirici özelliği olan bu ürün seramid ve hyaluronik asit içeriği sayesinde cildin nem dengesini ayarlıyor ve kusurlu görünümü en aza indirgiyor.

Olay Total Effects Anti-Aging Moisturizer 30 faktör

Olay imzalı bu ürün E vitamini ve çay ekstraktı içeriyor. Serbest radikallere karşı savaşan ürün cildin doğal yenilenme sürecini destekliyor, nemliliği koruyor, ince çizgi ve kırışıklıkları önlüyor.

SkinCeuticals C + AHA

C vitamini ve alfa hidroksi asitler içeren bu ürün cildi pürüzlerden arındırmaya ve cilt lekelerini azaltmaya yardımcı oluyor. Hyaluronik asit içeriği cildi nemlendiriyor, C vitamini içeriği kolajen üretimini artırıyor ve sitrik, laktik ve glikolik asit içeriği ise cildi yenileyerek daha parlak bir görünüm kazandırıyor.

Vichy Liftactiv Supreme Serum 10

Hyaluronik asit içeren bu ürün cildi nemlendiriyor ve bitkisel şeker namroz içeriği sayesinde 10 günlük düzenli kullanımda cildi sıkılaştırarak kırışıklıkları azaltıyor.

Clinique Smart Custom-Repair Serum

Clinique imzalı bu ürün her yaşta ve her cilt tipinde kullanıma uygun olarak pazarlanıyor.

Profesyonellere göre en iyi 15 saç yağı

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago