Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Alt Vücut Germe Nedir?
Estetik Cerrahi

Alt Vücut Germe Nedir?

Alt vücut germe, önemli kilo kaybından sonra tüm alt vücudun şeklini hızla geliştirir. Bu prosedürler uzun, karmaşık ve çoğu zaman hastanede bir gece konaklamanızı gerektirecek tarzda operasyonlardır. Bu büyük cerrahi operasyon bir aynı anda gerçekleştirilen aşağıdaki prosedürlerin bir kombinasyonunu içerir:

Sarkık derinin önemli ölçüde çıkarılması – bir cerrah gövde etrafında bir kesi yapar, böylece ekstra cilt vücudun her yerinden çıkarılabilir: ön, yan ve arka.

Kalça sıkılaştırma – cilt çıkarıldıktan sonra doku yeniden konumlandırılır ve arkada gerdirilir.

Dış kalça kaldırma ve sıkılaştırma – ekstra gevşek cilt yukarı çekilir ve sıkılaştırılır.

Karın germe veya iç uyluk kaldırma – cerrah gövdede insizyon yaptığı yerde, aynı zamanda karnı da konturlayabilir. Hastanın karın germe işlemine ihtiyacı yoksa, iç uyluklar konturlanabilir.

Peki sizin için doğru mu?

Bu prosedür, bariatrik cerrahiden veya sağlıklı bir kilo verme programından kaynaklanan büyük kilo kaybının sonucu olabilecek büyük miktarda sarkan cildin çıkarılmasını sağlar. Önde sarkan bir cildiniz varsa (belki de hamilelikten), ancak yine de uyluk ve popoda ekstra ağırlık taşıyorsanız, plastik cerrahınız bu önemli prosedüre girmeden önce bu alanlarda kilo vermenizi önerebilir.

Bu ek soruların yanıtlarına bağlı olarak, aday olabilirsiniz:

Fazladan, sarkmış bir deriye sebep olan önemli miktarda kilo verdiniz mi? Bu problem günlük aktivitelerinizin önüne geçiyor mu ve / veya rahatsızlığa neden oluyor mu?

Evet ise, okumaya devam edin.

Kilo vermenizin üzerinden en az 18 ay geçti mi?

Doktorlar cildinizin mümkün olduğunca kendi kendine sıkılaştığından ve kilonun stabil olduğundan veya ek  olarak çeşitli dramatik kayıp veya kazanıma maruz kalınmadığından emin olmak istiyorlar.

Büyük bir yara iziniz var mı?

Bu tip bir vücut kaldırma, tüm gövde çevresinde belirgin bir yara izi bırakacaktır, ancak çoğu hasta aşırı cilt katmanlarının çıkarılması için bir yara izi pazarlığı yapmaya hazırdır. Bir cerrah, yara izini iç çamaşırı hattına yerleştirmek için sizinle birlikte çalışacak, böylece mümkün olduğunca gizleme şansınız olacaktır.

Sigara kullanmıyorsunuz ya da ameliyattan önceki ve sonraki dört hafta boyunca sigarayı bırakmaya istekli misiniz?

Sigara içmek vücudun iyileşme yeteneğini bozar, bu nedenle sigara içmemek, başarılı bir ameliyat için kendinizi kurmanın en iyi yollarından biridir.

Sağlıklı mısınız?

Çok fazla kilo verdikten sonra, muhtemelen! Ancak bir cerrahın hala sağlık geçmişinizi bilmesi ve bu ağır prosedürden geçmek için en iyi durumda olmanızı sağlaması gerekecektir. Tüm organlarınızın sizi ameliyat ve iyileşmeden geçirme görevine bağlı olduğundan emin olmak istiyorlar.

Alt vücut kaldırma prosedürü büyük bir cerrahi operasyondur ve hastalar en az 3-4 hafta boyunca işi bırakmaya hazırlanmalı ve 6-8 hafta sonra normal aktivitelerini sürdürmeye hazırlıklı olmalıdır. Ameliyat sonrası iyileşme aşamalı bir süreç olacaktır, ancak ideal vücudunuza sahip olmak ve yeni vücut konturunuzu göstermeye artık bir adım daha yakınsınızdır!

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago