Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?
Estetik Cerrahi

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir seçenek olmuştur. Mükemmel dudak şekli kişiden kişiye değişir. En iyi sonuçları elde etmek için yüzünüzün sahip olduğu özelliklerin iyi incelenmesi ve buna göre kararlar verilmesi gerekir.

Dudak dolgusu, temel olarak hacim arttırıcı özelliğe sahip hyaluronik asit dermal dolgu enjeksiyonlarıyla dolgun bir dudak elde etme işlemidir. Vücudumuzda doğal olarak bulunan hyaluronik asit enjeksiyonu ile kolajen üretiminin arttırılıp dudakların dolgunluğu ve gelişmiş gövdesini oluşturmak hedeflenir. Dudak dolgusu için kullanılan hyaluronik asit dolgu maddeleri değişkenlik gösterir. Bu amaçla kullanılan ince partiküllü dermal dolgu maddeleri ve daha kalın partiküllü dermal dolgu maddeleri vardır. Yüzünüzdeki uyumu tamamlayacak şekilde en iyi dudak dolgusunu elde etmek için doğru dudak dolgusuna karar vermek çok önemlidir.

Son zamanlarda dudak dolgusu teknikleri arasında Rus Tekniği Dudak Dolgusu popüler olmaya başlamıştır. Rus tekniği dudak dolgusunda dudakların merkezindeki hacmi artırmak ve üst dudakta bir kalp şekli oluşturmak amaçlanır. Dudakların dengesine odaklanılarak dudak kenarlarını abartmadan doğal, tatlı bir görünüm elde edilir.

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir?

Dolgu enjeksiyonlarına daha doğal bir görünüm çağrısında bulunan dudak büyütme konusundaki son trendler nedeniyle popülaritesi artan bir estetik dudak dolgusu yöntemidir. Rus dudak dolgusu tekniği, denge ve orantı temeli üzerine kuruludur. Geleneksel dudak dolgusuyla oluşabilecek aşırı dolgun bir görünümün önlenmesi amaçlanır.

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Üst dudaklara dudak dolgusu uygulanır ve daha sonra alt dudağın güçlendirilmesi ile dengelenir. Amaç dudakların yüksekliğini artırarak dudak tabanı ile çene arasındaki mesafeyi kısaltıp dudak gençleştirmeyi sağlamaktır. Yüz şekline göre belirlenen ince veya kalın partiküllü dolgu maddeleri az az miktarlarda uygulanır ve dudaklar yoğun hacim kazanır. Az ve sık miktarda uygulanan dolguyla daha doğal ve hacimli dudaklar hedeflenir. Dolgu işlemi yapılırken dudakların merkezine odaklanılır ve o yönde bir yükseklik oluşturmak hedeflenir. Böylece üst dudak kalp şekline yakın bir görünüm edinir.

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Farkı Nedir?

Rus tekniği dudak dolgusu, normal dudak dolgusu ile aynı dolgu formülasyonlarına ve uygulamalarına dayanır. Ancak ikisi arasındaki temel fark dolgu enjeksiyonu sırasında uygulanan teknik farkıdır. Dudağa verilen şekil ve daha doğal bir görünüm elde etme amacı Rus tekniği dudak dolgusunu diğer normal dudak dolgusu yönteminden ayırır.

 

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago

Çiller ve Güneş Lekeleri Arasındaki Farklar Nelerdir?

Yaz geldi ve cildinizdeki çiiller veya güneş lekeleri mi arttı? Güneşin zararlı etkilerinden korunmanız için…

2 sene ago