Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Genç Kalmanın 10 Altın Sırrı
Genel

Genç Kalmanın 10 Altın Sırrı

Genç ve güzel kalmanın sırları estetik operasyonlardan çok kendimize iyi bakmamız, sağlıklı beslenmemiz, düzenli spor yapmamız ve stresten uzak durmamızdır. Bunlar genel geçer kurallar olmakla birlikte kimsenin bilmediği özel güzellik sırları da vardır.

Genç ve güzel kalmanın en önemli sırları

  1. Düzenli spor yapın

Ister yürüyün, ister ağırlık çalışın, dans edin ya da yüzün. Her gün hayatınızda hareket olsun. En üşengeç olduğunuz zamanlarda bile birazcık hareket ettikten sonra her şey için enerji toplamış olacaksınız. Yaşlandığınızda kas erimesi, kemik erimesi, romatizma ya da kireçlenme gibi sorunlarla karşılaşmamak için mutlaka ama mutlaka hayatınızda düzenli spor olsun.

  1. Aynaya bakın

Siz kendinize bakmazsanız kimse size bakmaz. Düzenli olarak aynaya bakın, yüzünüze, görünümünüze göbeğinize bakın. Hoşunuza gitmeyen detaylar varsa onları belirleyin ve çözüm üretin. Bölgesel zayıflamaya ihtiyacınız varsa gerekli işlemleri araştırın. Kırışıklıklar artıyorsa ameliyatsız estetik yöntemleri ile erkenden müdahale edebilir, derin kırışıklıkların olmasını engelleyebilirsiniz.

  1. Her gün mutlaka istediğiniz bir şey yapın

Gün sonu geldiğinde kendinizi başkaları için yaşamış gibi hissetmeyin. Kendiniz için sadece sevdiğiniz için bir şey yapın. Bu bir şey okumak izlemek ya da dans etmek olabilir. Sevdiğiniz bire yere yürüyüş ya da sevdiğiniz bir yiyeceği yemek veya kahveyi içmek olabilir. Ancak bunda ölçülü olmakta fayda var, ne de olsa hepimizin günlük hayatında sorumlulukları var ve tüm günü sadece istediğimiz şeyleri yaparak geçirmek istemeyiz.

  1. Etrafınızdaki insanları iyi seçin

Sürekli yaşlandığını, yaşlılıktan hoşlanmadığını, kendini yorgun hissettiğini söyleyen kişilerden uzak durun. Kimsenin sizin yaşam enerjinizi düşürmesine izin vermeyin.unutmayın etrafınızdaki insanlar hem zeka ve sosyal zenginlik açısından hem de olumlu enerji açısından sizi derinden etkiler. Yapılan araştırmalar zeki insanların zeki insanlarla arkadaş olduğunu, çevredeki arkadaş grubunun zekayı ve düşünme sistemini etkilediğini göstermiştir.

  1. Güzelliğinizle ilgilenin, kendinize bakın

Saçlarınızı kestirin, şekil verdirin, rengini beğenmiyorsanız ya da beyazlar çoğaldıysa renkleri değiştirin. Manikür pedikür yaptırın, saç maskesi yüz maskesi ile kendinize bakın. Güzelliğinize, kendinize bakıma biraz zaman ayırın. Morali bozuk olduğunda kadınların kendini kuaförde bulmasının temel sebebi güzelleşme arzusudur. Minik dokunuşlarla büyük değişimler ortaya çıkabilir, yeni bir saç modeli ile yeni bir kişi olabilirsiniz.

  1. Olumsuz düşüncelerden uzak durun

Yaşlıyım yapamam, hastayım yapamam gibi düşünceleri tamamen beyninizden uzaklaştırın. Siz nasıl isterseniz beyin o şekilde düşünür. Yani kendinize üzülmek, her gün daha yaşlı hissetmek isterseniz öyle hissedersiniz. Enerji dolu, mutlu ve heyecanlı olmak isterseniz de aynı şekilde beyniniz size elinden gelen tüm yardımı yapacaktır. Yanlış giden şeyler varsa kendinize üzülmeyin, bırakın olduğu kadar olsun, hayat kısa tadını çıkarın.

  1. Güzel kıyafetler alın, giyin, süslenin

Ne giydiğiniz, nasıl giyindiğiniz sizin ruh halinizi de etkiler. Eğer tüm gün özensiz eski püskü kıyafetler ile oturursanız kendinizi özensiz hissedersiniz. Güzel kıyafetler giymek, biraz süslenmek için illa dışarı çıkıyor olmanız gerekmez. Evde kendi başınıza otururken de bakımlı ve şık olmanız kendinizi çok daha genç ve dinamik hissetmenizi sağlar.

  1. Her sabah uyandığınızda kendinize bakın ve ne kadar güzel olduğunuzu söyleyin

Evet bu bir mit gibi olabilir ancak doğrudur. Her sabah uyandığında kendine olumlu ve güzel şeyler hatırlatan insanlar çok daha başarılı, mutlu ve sağlıklıdır. Her şeyin başı stres ondan ne kadar uzak durursanız o kadar genç ve güzel görünebilirsiniz.

  1. Tarihle ilgili şeyler okuyun

Sadece tarih değil her şeyle ilgili okuyabilirsiniz. Zihninizi çalışır durumda tutmak, ilerleyen yaşla beraber ortaya çıkabilecek zihinsel sorunlardan uzak durmak için okuyun, bulmaca çözün, sudoku gibi zihin aktivitelerini destekleyen oyunlar oynayın. Tarih ile ilgili okumak size geçmişte yapılan başarılardan ilham verir. Aynı zamanda sizin sahip olduğunuz şeylerin kıymetini anlamanıza da yardımcı olur.

  1. Çocuklarla zaman geçirin

Çoğu çocuk anneanne ve babaanneleri ile zaman geçirmeye bayılır. Ilerleyen yaşlarda çocuklarla zaman geçirmek, onların umarsız eğlencelerine katılmak sizlere de ilham verebilir. Çocukla çocuk olarak hayatınızın en keyifli anlarını geçirebilirsiniz.

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago