Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Kompozit Meme Büyütme Nedir?

Kompozit meme büyütme, meme implantlarını yağ transferi ile birleştiren yenilikçi bir yöntemdir. Bu teknik, genel olarak daha yumuşak ve daha doğal bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için ideal bir seçenektir. İstenen hacmi, doğru deformiteleri ve görünüm asimetrisini sağlayabilmektedir.

Lipoimplant büyütme” olarak da adlandırılan işlem, meme implantlarının daha fazla hacim sağlama yeteneğini, yağ aşılama tekniklerinin sunduğu yeniden şekillendirme yetenekleriyle birleştirir. Çoğu zaman, sadece meme implantları istenen doğal görünümü ve hissi sağlamaz. Bir araştırma raporuna göre, bu tekniğin önümüzdeki birkaç yıl içinde dünya çapında meme implantları pazarının üzerinde büyük bir etkisi olması beklenmektedir.

Kompozit Meme Büyütme İşlemi

İşlem, liposuction yöntemiyle yağın çıkarılmasıyla başlar. İmplantlar daha sonra pektoralis kasının altına yerleştirilir. Hasat edilen yağ hücreleri kas ve implant üzerine enjekte edilir. Bu kalıplama yöntemi de, daha yumuşak ve daha doğal bir görünüm verir.

Sadece meme implantları kullanılıyorsa, implant düzgün bir şekilde gizlenmelidir. İmplantın yan ve altı, kas tarafından kaplanmayacaktır. Bu nedenle, yeterli meme dokusu yoksa, implant görülebilir. Bu, doğal olmayan bir görünüme neden olmaktadır. Tek başına implantlar, doğal memelerinizin konumu veya şekli nedeniyle arzu ettiğiniz görüntüyü veya dolgunluğu sağlayamaz.

Kompozit Meme Büyütme Teknikleri

Kompozit meme büyütmede, implant vücudun başka yerlerinden alınan yağ grefti ile kaplıdır. Yağ aşılama, implantın gizlenmesine yardımcı olur. Kusurları çözmek için göğüslerin boyutunu ve şeklini ayarlar. Meme üst kısmındaki görüntüyü ve dolgunluğu arttırır ve genel sonuçları iyileştirir.

Meme implantları üzerine yağ yerleştirme ile Brezilyalı Popo Kaldırma kombinasyonu sıkça tercih edilmektedir. Bu kombinasyonda belden ve vücudun diğer bölgelerinden yağ çıkarılmaktadır. Elde edilen yağ Brezilyalı tipi bir popo elde etmek için kalçalara yerleştirilmektedir. Aynı yağ daha kalıcı bir meme görünümü sağlamak için meme bölgesinde de kullanılmaktadır. Bu kozmetik cerrahi işlem ile kalçalarınızı daha sıkı ve şekilli, belinizi daha ince ve memelerinizi daha kalıcı ve daha büyük hale getirmek mümkündür.

Kompozit Meme Büyütme Herkes İçin Uygun Mu?

Bununla birlikte, her kadın kompozit meme büyütme için iyi bir aday değildir. İdeal bir aday olmak için, sağlıklı olmanız ve makul sonuçlar beklemeniz gerekir. Tedavinin potansiyel risklerini ve komplikasyonlarını anlamalısınız. Vücudunda meme büyütme için yeteri kadar yağ olmayan adaylar da bu işlemden faydalanamaz.

Kompozit meme büyütme işleminin sizin için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsanız, işlemi gerçekleştirmede uzman bir plastik cerrah aramaya başlamanızda fayda var. Deneyimli plastik cerrahlar endişelerinizi ve estetik hedeflerinizi değerlendirecek ve işinize yarayacak özel bir tedavi planı geliştirecektir.

Meme büyütme işlemi hakkında daha fazla şey merak ediyorsanız Göğüs Estetiği bölümümüzdeki yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago