Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Barbie bebek vajina estetiği labioplasti nedir ve nasıl yapılır?
Genital Estetik

Barbie bebek vajina estetiği labioplasti nedir ve nasıl yapılır?

Barbie bebek vajina estetiği labioplasti nedir? Barbie bebek vajina estetiği labioplasti nasıl yapılır? İşte Barbie bebek vajina estetiği labioplasti hakkında bilinmesi gerekenler…

Barbie bebek vajina estetiği olarak da bilinen labioplasti vajina iç dudaklarının boyunun küçültülmesi uygulamasıdır. Günümüzde vajina dudaklarının görünümünden hoşlanmayan kadınlar Barbie bebek vajina estetiği uygulamasını tercih etmektedir.

Barbie bebek vajina estetiği labioplasti nedir?

Vajina bölgesinde deri kıvrımı olması normal bir durumdur ve genellikle sağlık sorununa sebep olmaz. Bazı kadınlarda vajina görünümü bisiklet sürme gibi faaliyetler, kaşıntı ve hassasiyet gibi sebeplerden dolayı değişebilir. Böyle bir durumda Barbie bebek vajina estetiği uygulamasına başvurulabilir.

Barbie bebek vajina estetiği operasyonu öncesinde nelere dikkat etmek gerekir?

Barbie bebek vajina estetiği operasyonu ciddi bir karardır. Fiyat bakımından da yüksek olan bu operasyon birtakım riskleri de beraberinde getirir. Alanında uzman bir isim tarafından yapılmadığı takdirde istenilen sonuçlara ulaşılmayabilir. Barbie bebek vajina estetiği yaptırmayı düşünen kadınların öncesinde bu konuda derin bir araştırma yapması gereklidir. Bazı durumlarda rahatsızlık veren sorun başka tedavi yöntemleri ile de çözüme kavuşturulabilir. 

Barbie bebek vajina estetiği operasyonu yaptırmak isteyen kadınların görüştükleri doktorlara şu soruları sorması gerekmektedir:

  • Bu alandaki yetkinlikleri ve tecrübeleri
  • Daha önce kaç kişiye labioplasti operasyonu uyguladıklarını
  • Operasyonların kaçında komplikasyonların oluştuğunu
  • İstenilen sonuçlara ulaşılmaması durumunda ne yapılacağı
  • Operasyonu yaptıran kişilerin memnuniyet oranı

Barbie bebek vajina estetiği labioplasti nasıl yapılır?

Barbie bebek vajina estetiği labioplasti operasyonu öncesinde ilaçla genel ya da lokal anestezi uygulanır. Operasyon vajina dudaklarının küçültülmesi ve tekrar şekillendirilmesini içerir. Vajina bölgesindeki istenmeyen deri skalpel ya da lazerle kesilir. Gevşek kenar çözülebilir dikişle dikilebilir. 

Barbie bebek vajina estetiği operasyonu yaklaşık 1 ila 2 saat sürer. Operasyon sonrasında hasta aynı gün taburcu edilir.

Barbie bebek vajina estetiği sonrasında iyileşme süreci nasıldır?

Barbie bebek vajina estetiği operasyonunun ardından yaklaşık 2 hafta süre ile işe gitmemek gerekir. Vajina bölgesindeki derinin tamamen iyileşmesi birkaç ayı bulabilir. İyileşme süresi boyunca şu hususlara dikkat edilmelidir:

  • Vajina bölgesi temiz tutulmalı ve enfeksiyona karşı korunmalıdır
  • Vajina bölgesini sürtünmeden korumak için bol iç çamaşır tercih edilmelidir
  • 6 hafta süre ile seks yapılmamalıdır
  • 6 ila 12 hafta süre ile fiziksel aktiviteden kaçınılmalıdır
  • Tampon yerine kadın pedi kullanılmalıdır

Barbie bebek vajina estetiği yan etkileri nelerdir?

Barbie bebek vajina estetiği operasyonu sonrasındaki ilk 2 hafta boyunca ağrı, incinme ve şişme normaldir. Bu süre içinde tuvalet ihtiyacı ve oturma rahatsızlık verebilir. Bu sebeple doktor gözetiminde ağrı kesici almakta fayda vardır. 

Barbie bebek vajina estetiği sonrasında kanama, enfeksiyon, yara izi ve hassasiyette azalma gibi sonuçlar da ortaya çıkabilir. Operasyon ayrıca damarda kan pıhtılaşması ve alerji gibi sorunlara da yol açabilir. Bu sebeple operasyonun alanında uzman bir isim tarafından yapılması şarttır.

Barbie bebek vajina estetiği sonuçları nasıl olmalıdır?

Barbie bebek vajina estetiği operasyonu sonrasında vajina dudakları kısalır. Vajina görünümü sebebiyle oluşan rahatsızlıklar ortadan kalkar

Kimler Barbie bebek vajina estetiği yaptıramaz?

18 yaşından küçük olanlar Barbie bebek vajina operasyonu yaptıramaz.

Sütyen takmanın faydaları nelerdir?

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago