Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Ameliyatsız Kalça Estetiği ile Hayalinizdeki Fiziğe Kavuşun
Ameliyatsız Estetik

Ameliyatsız Kalça Estetiği ile Hayalinizdeki Fiziğe Kavuşun

Popo kaldırma, kalça dikleştirme, brezilya poposu ya da zenci poposu gibi çeşitli isimlerle anılan ameliyatsız kalça estetiği uygulamaları ile mucizeler yaratmak mümkün. Peki bu uygulamaların klasik kalça estetiği ameliyatından farkı nedir? Ameliyatsız estetik uygulamaları güvenilir midir?

Yassı, yanlara doğru genişleyen, sarkık ya da çok küçük popolar kadınların en sevmediği kalça şekilleridir. Squat hareketlerinin düzenli olarak yapılması ile şekilleneceği düşünülen kalçalar çok zor toparlanan ve şekillenen bölgelerdir. Estetik ameliyatlar ile yapılan şekillendirmeler dışında şimdilerde moda  olan ameliyatsız kalça estetiği uygulamaları hayat kurtarıcı nitelikte sonuçlar ortaya çıkarabilmektedir.

Ameliyatsız kalça büyütme nasıl yapılır?

Ameliyatsız kalça büyütme işlemi yağ enjeksiyonu veya dolgu uygulamaları ile yapılır. Kalçaya, vücudun çeşitli yerlerinden alınan yağlar enjekte edilir. Kimi doktorlar tarafından önerilen kimileri tarafından önerilmeyen bu yöntemin artı ve eksileri vardır.

Ameliyatsız kalça büyütme, kaldırma veya yuvarlaştırma işleminde hastaya dolgu maddesi enjekte edilir. Bu dolgu maddesi poponun kalkmasını sağlar. Dilediğiniz şekli verebildiğiniz kalça aynı zamanda toparlanır ve dikleşir.

Kalça dolgusu yaptıranların iyileşme süreci nedir?

Kalça dolgusu ya da kalça büyütme uygulaması, kesik olan bir ameliyat olmadığı için iyileşme sürecine de gerek yoktur. İnce şırıngalar ile dolgu enjekte edilen kalça biraz uyuşur bir iki saa içerisinde de bu uyuşukluk geçer, o kadar.

Kalça dolgunlaştırma işlemi sonucu ne zaman ortaya çıkar?

Tüm dolgu işlemlerinin yerleşmesi, vücuda kabul edilmesi ile tam şeklini alması bir iki hafta sürebilir. İlk şişlik ortadan kalktıktan sonra yapılan işlemin tam sonucu görülür.

Ameliyatsız popo kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Popoya nasıl bir şekil verileceği, kalçanın son durumda ne kadar büyümüş ve çıkkın olacağına hasta ile beraber karar verilir. Bu işlem için dolgu miktarları belirlenir. Uygulamaya başlamadan önce hastanın dolgu yapılacak bölgesi uyuşturulur. Böylece hasta uygulama sürecinde neredeyse hiç bir şey hissetmez. 

İğnenin girdiği ve çıktığı yerler sonrasında çok hafif bir şekilde acıyabilir ancak hemen geçecektir.

Ameliyatsız kalça büyütme uygulaması sonrasında,

  • Hastanede yatılmaz,
  • Antibüyotik kullanılmaz,
  • Evde istirahate gerek yoktur, uygulamadan hemen sonra işe ve normal hayata dönülebilir.
  • Ameliyatsız popo kaldırma işlemi sonrası iz kalmaz,
  • Kalça dolgusu yapıldıktan sonra hissizlik vs gibi durumlar oluşmaz.
  • Popo büyütme ya da kaldırmada kullanılan dolgu maddesi vücudun çeşitli yerlerinde kulanılabilen bir dolgu maddesidir.

Ameliyatsız kalça büyütme uygulaması kalıcı mıdır?

Ameliyatsız diğer estetik uygulamalarına göre çok daha uzun bir kalıcılığı olan bu uygulama, 5 ile 7 yıla kadar kalıcıdır. Sonrasında isterseniz yeniden yaptırabilirsiniz

Ameliyatsız kalça estetiğinin diğer popo estetiği ameliyatından farkı nedir?

Klasik kalça estetiği ameliyatlarında amaçlanan sonuca göre çeşitli cerrahi yöntemler uygulanır. Mesela sarkmış bir popoyu kaldırmak için derinin gerginleştirilmesi sağlanır. Yukarı çekilen deri daha gergin ve dik bir hale gelir. Popo büyütmek için kalçaya kesi oluşturularak protez yerleştirilir.

Ameliyatsız popo büyütme veya popo kaldırma uygulamalarında ise dolgu enjeksiyonu yapılır. Bu tarz cerrahi müdahaleler gerekmez.

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen ameliyatsız estetik uygulamaları, hemen hemen vücudun tüm bölgelerine yapılabilmektedir. Çeşitli dolgu maddeleri ve enjeksiyon maddeleri kullanılarak yapılan bu uygulamalar son derece sağlıklıdır. Büyük bir kısmı bir kaç aydan bir kaç yıla kadar kalıcılık gösterirken ömür boyu kalıcı olan hiç bir ameliyatsız estetik uygulaması yoktur.

Dolgu uygulamalarından aldığınız sonucu hiç bir krem, bitkisel ya da kimyasal yağdan alamazsınız. Göğüs büyütücü, kalça dolgunlaştırıcı ya da dudak kalınlaştırıcı kremler, yağlar, içecekler yiyecekler, hepsi gerçek dışı ürünlerdir. Squat hareketlerinin çok yoğun bir şekilde yapılması ile popo bölgesindeki kaslar geliştirilip kalça büyütülebilir. Ancak bu çok düzenli ve ciddi bir çalışma gerektirir.

Sonuç olarak, kalça büyütme ameliyatı yerine ameliyatsız kalça estetiği yaptırmak istiyorsanız ve bunu biraz spor, düzenli ve sağlıklı beslenme ile desteklerseniz kolayca hayalinizdeki kalçaya ve vücuda kavuşabilirsiniz.

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago