Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79

Warning: Use of undefined constant ‘512M’ - assumed '‘512M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/estetikg/public_html/wp-config.php on line 79
Lazer Lipoliz ile Hızlı Zayıflama ve Şekle Girme
Ameliyatsız Estetik

Lazer Lipoliz ile Hızlı Zayıflama ve Şekle Girme

Lazer lipoliz, uygulandığı yere göre farklı isimler alabilen bölgesel bir zayıflama yöntemidir. Lazer destekli liposuction olarak da adlandırılan bu yöntemle hızla bölgesel yağlardan kurtulmak ve şekle girmek mümkün

Lazer lipoliz ile yağ alımı nedir?

Lipoliz uygulamasında sorunlu bölgeye farklı dalga boylarıyla lazer ışınları uygulanır. Bu sırada uygulama yapılan noktadaki yağlar parçalanır. Lazer işleminde sadece yağlar parçalanmakla kalmaz aynı zamanda bölgesel deri uyarılması da sağlanır. Böylece yağlar yok olduktan sonra oluşması muhtemel bölgesel sarkmalar da ortadan kaldırılmış olur.

Klasik liposuction yani yağ alımı sırasında deri üzerinde minik kesikler oluşturulup kanüllerle yağ alım işlemi gerçekleştirilir. Bu işlem sırasında sadece yağ alımı yapılır, derinin sıkılaşması veya gerilmesi için herhangi bir uygulama yapılmaz. O yüzden klasik liposuction işleminden sonra yağ alınan bölgede sarkık, pütürlü bir görünüm beklenebilir. Ayrıca klasik yağ aldırma işleminden sonra bu bölgede morluk oluşur. En az bir ay kadar korse giyilmesi gerekir.

Lazer lipoliz ile yağ aldırmanın avantajları nelerdir?

  • Lazer lipoliz ile yağ aldırma veya zayıflama teknikleri, uygulamanın yapıldığı yere göre değişebilir. Kullanılan cihazlar her yer de farklılık gösterebilmekle birlikte genel olarak çok ince ve yuvarlak uçlu kanüller ile belirlenen bölgelerden yağ aldırma işlemi gerçekleştirilir.
  • Klasik yağ aldırma uygulaması oldukça acılı olduğu için genelde genel anestezi uygulanır. Ancak lazer lipoliz işleminde bölgesel uyuşturma yeterlidir. Hasta genelde işlemin yapıldığı gün hastaneden taburcu edilir.
  • Çok ince ve yuvarlak uçlu kanüller ile yağlar alındığı için ciltte ödem ve morarma minimumda olur. Bir kaç hafta boyunca sadece çok ağır spor yapılmış gibi bir his ortaya çıkar.
  • Lazer lipoliz plus gibi uygulamalarda yağ alınması yanında vücudun şekillendirilmesi için de lazer ışınları kullanılır.

3d lazer lipoliz kimlere yapılabilir?

Tüm lazer lipoliz yöntemleri gibi 3d lazer lipoliz de çok ileri derecede yağlanması olan hastalarda, deri altı dokusu çok kalın hastalarda, hızlı olarak aşırı yağlanmış derisi sarkmış hastalarda birden fazla işlemin aynı anda yapılması gerekebilir. 3d lazer lipoliz ile yağ alma işlemi bu tarz kombine uygulamalar gerektiren hastalar için yapılabilir.

Lazer lipoliz yaptıranlar hangi bölgeleri tercih etmelidir?

Yağ aldırma işlemi yaşa ve vücut yapısına bağlı olarak vücudun her bölgesinden yapılabilir. Lazer lipoliz ile yağ aldırma işlemi de aynı şekilde gerekli olduğu durumlarda vücudun her bölgesinden yapılabilir. Bölgesel yağlanmanın en fazla olduğu göbek ve çevresi ise en çok tercih edilen yağ aldırma bölgeleridir. Lazer lipoliz yaptıranlar da genel olaral bel, göbek ve karın çevresinden yağlarını aldırırlar.

Lazer lipoliz fiyat aralığı nedir?

Güzellik ve estetik uygulamaları birbirine yakın fiyatlarda olsa da genel olarak uygulama yapıldığı yere göre değişir. Lazer lipoliz uygulamasının uzman doktorlar tarafından ameliyathane ortamında yapılması gerektiğini unutmayınız. Bu işlemden sonra hastanın belirli bir süre korse giymesi, kontrole gitmesi önemlidir.

Son yazılar

Kombine Estetiğe Genel Bakış

Aynı anda birden fazla yapılabilecek estetik cerrahi ameliyatları yani kombine estetik ameliyatları çoğu hastanın sıkça…

2 sene ago

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu, dengeli bir yüz şekillendirme amacı söz konusu olunca odak noktası haline gelen bir…

2 sene ago

Koltuk Altı ve Sırt Yağları İçin Neler Yapılabilir?

Koltuk altı yağları, koltuk altınızdan daha çok vücudunuzun yan tarafında yani sütyeninizle kolunuz arasında bulunur.…

2 sene ago

Sadece Tek Seans Gerektiren Süper Etkili Estetik Uygulamaları

Hızlı, verimli ve doktor onaylı! İğne korkunuz varsa, programınız sıkışıksa veya sadece zaman kaybetmekten hoşlanmıyorsanız…

2 sene ago

Ameliyattan Önce Kilo Vermenin Yolları

Estetik cerrahi ameliyatı olmadan önce vücut kitle endeksinizi azaltmak için kilo vermeniz mi gerekiyor? İşte…

2 sene ago

Saç Ekimi Sonrası Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi operasyonundan sonra üç hafta boyunca doğrudan güneş ışığından veya direkt soğuk temasından kaçınmanız…

2 sene ago