2020 Plastik Cerrahi Trendleri

0
313

Her sektörde olduğu gibi estetik sektöründe de yılın ilk ayları klasik konulara gebe. Dijital çağ sayesinde daha da dinamik hale gelen yaşam tarzı alışkanlıkları, sizi hayatın her alanında bu dinamizme ayak uydurmaya zorluyor. Tabi ki estetik trendleri de bu dinamizmden payını alıyor. Kapsamlı, büyük operasyonlar yerini noktasal dokunuşlara, dikkat çekici, anormal değişimler ise yerini doğal ve minimal olanlara bırakıyor.

Amerikan Estetik Plastik Cerrahi Derneği (ASAPS) araştırmasına göre, 2020 yılında sektöre, erkek hastalardan daha fazla talep gelmesi beklenirken, mikro enjeksiyonlara yönelik eğilimin ve 1995’ten itibaren doğanları kapsayan Z Kuşağı’ndaki hastaların artması öngörülüyor.

“2020, cerrahi olmayan prosedürlerdeki yenilikler, yerleşik cerrahi prosedürlerdeki iyileştirmeler ve pazara giren yeni bir nesil için önemli bir yıl olmayı vaat ediyor.” diyen dernek başkanı Charles H. Thorne ise trend tahminlerini aşağıdaki başlıklar altında topluyor.

2020 Tahminleri

Yüz Gerdirme’nin Dönüşü

Yaşlanma için en etkili, en doğal, en uzun ömürlü ve genellikle en uygun maliyetli çözüm olan ‘yüz gerdirme’ görünümü adına net çözümler arayanlar için, bu yıl da kurtarıcı olacağa benziyor.

Ağrısız, acısız, hızlı sonuç! Lazerlift ile yüz gerdirme’ yazımızı okumak için tıklayın!

Haydi Erkekler Estetiğe!

‘Bayrağı annelerden devralan babalar’ yani artık daha fazla erkek, özgüvenlerini arttırmanın ve fiziksel görünümlerini iyileştirmenin bir yolu olarak estetik operasyonları benimsiyor. Yağ aldırma, yağ transferi ile vücut şekillendirme, jinekomasti (erkek meme estetiği) son on yılda giderek artan bir şekilde talep görüyor.

Erkeklerde Estetik Trendleri’ yazımızı okumak için tıklayın!

Non-İnvaziv (Kansız) Teknoloji Gelişmeleri

Yaşam kalitenizi etkilemeden ve zaman kaybetmenize sebep olmadan, cerrahi olmayan tekniklerde devam eden ilerlemelerle plastik cerrahlar, birçok şikayete daha hızlı bir şekilde çözüm getirebiliyor.

Ameliyatsız Kaş Kaldırmak Mümkün Mü?’ yazımızı okumak için tıklayın!

Doğal Görünüm İçin: Baby Botox

Hangimiz doğal görünmeyi istemeyiz ki? Baby botox, cilt kırışıklıkları tedavisinde kullanılan ve mimik hareketlerini kısıtlamadan yüzün doğal ifadesini koruyan bir botoks tekniği. Ciltteki çizgi ve kırışıkları yok etmesine rağmen yüz kaslarının hareket yeteneğini kısıtlamadığı için daha çok tercih edilen Baby Botox, yüzünüzdeki doğal ifadeyi korumanızı sağlıyor.

Botoks İle İlgili Doğru Bilinen 8 Yanlış’ yazımızı okumak için tıklayın!

Z Kuşağı Estetik Sektöründe

Dijital trendlere yön veren Z Kuşağı, estetik sektörünü de domine etmeye başladı. Hayatın her alanında sosyal medyayı kullandığı gibi, plastik cerrah bulmak, estetik operasyonları araştırmak ve bu operasyonlar hakkında fikir edinmek için de sosyal medyayı kullan Z Kuşağı’nın şimdilik en çok ilgi gösterdiği konular, yaşlanma karşıtı önleyici tedaviler ve cerrahi olmayan estetik tedaviler olarak gözüküyor.

En Yeni Ameliyatsız Estetik Uygulamalarından Fransız Askısı Yöntemi’ yazımızı okumak için tıklayın!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here